Näitä teemme

Kotisivut ja verkkokaupatNETTISIVUJEN SUUNNITTELU  JA VERKKOKAUPAT YRITYKSILLE

Nettisivujen suunnittelu ja verkkokaupat yrityksille ja yhteisöille. Asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyllä ulkoasulla, avaimet käteen -periaatteella. Julkaisualustana käytämme yleisimmin WordPressiä, joka on luotettava ja lajissaan maailman käytetyin julkaisualusta. 
Kotisivujen suunnittelu – pyydä tarjous »

Graafinen suunnitteluGRAAFINEN SUUNNITTELU

Sunnittelemme ja toteutamme; esitteet, flyerit, käyntikortit, logot ja tunnukset sekä lehtimainokset. Teemme useille asiakkaillemme viikottaista lehtimainontaa eri julkaisuihin koko maan alueella, suunnittelemme, toteutamme ja toimitamme perille.
Toteutamme painovalmiiksi myös asiakaslehdet ja julisteet sekä roll-upit, banderollit ja muut esittely- ja messutuotteet. Teemme myös sanomalehtien ja muiden julkaisujen ulkoasusuunnittelua sekä julkaisun taittoa ja kuvankäsittelyä. Painotyöt toteutamme yhteistyössä laatuvarman ja kustannustehokkaan Keski-Suomen Painotuote Oy:n kanssa.
Graafinen suunnittelu – pyydä tarjous »

Live chatLIVE CHAT-PALVELU

Parannat myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tuottavuutta helppokäyttöisellä chatilla. Saat lisää myyntimahdollisuuksia ja tyytyväisiä asiakkaita. Olemme giosg:in valtuutettu jälleenmyyjä ja meiltä saat nykyaikaiset, erittäin monipuoliset Live Chat -palvelut. Giosg:in chat-palvelut toimivat jo satojen yritysten myynnin lisääjänä Suomessa ja Ruotsissa. Ota yhteyttä ja selvitetään mikä olisi sinun yrityksellesi juuri sopiva tapa käyttää chattia.
Jätä yhteydenottopyyntö »

Digitaaliset mainokset ja mainosbanneritDIGITAALINEN MAINOS JA BANNERIMAINONTA

Suunnittelemme digitaalista markkinointiviestintää. Esimerkiksi bannerimainonnan suunnittelua www-sivuille. . Digitaaliset mainokset toteutamme julkaisuvalmiiksi nettisivuille sekä led-näytöille ulko- ja sisätiloissa.
Myymme mainosaikaa Äänekosken kaupungin alueen digimainospintoihin.
Pyydä tarjous »

MUUT TYÖT

Teemme monenlaisia yksittäistuotantoja eri tyyppiseen suunnitteluun ja toteutukseen liittyen. Suunnittelemme esimerkiksi julkisten ja toimistotilojen seinäpintojen elävöittämiseen erilaisia kuvapintoja.
Mikäli et edellä olevista löytänyt sitä mitä haet, ole hyvä ja kysy lisää tästä »

 

Ota yhteyttä

Yhteydenotto Näitä teemme

  • :
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© Mainostoimisto Ad Alfred Oy