Asiakaskokemuksia

Järvi-Suomen Metsätilat Oy, Kuopio

” Mainostoimisto AD Alfred suunnittelee ja toimittaa eteenpäin kaikki yrityksemme printti-ilmoitukset laajan toimialueemme lehtiin ja valtakunnalliseen mediaan joustavasti ja luotettavasti. Oma-aloitteisuutta visuaalisen ulkoasun kehittämiseen ja ilmoitusten toteuttamiseen hyvässä yhteistyössä. ”

Jukka Haataja, toimitusjohtaja


Power Äänekoski & Kesport Niskanen, Äänekoski

” Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä mainostoimiston perustamisesta lähtien. Idearikas, kokenut ja yhteistyökykyinen markkinoinnin tekijä osallistuu yrityksiemme mainonnan suunnitteluun sekä toteutukseen ja on toteuttanut verkkosivumme ja -kauppamme. Aikataulut ja lupaukset pitävät. ”

Timo Niskanen, kauppias


Suomen Sijoittajaopastus Oy, Hämeenlinna

” Yhteistyömme on jatkunut jo yli 15 vuotta. Yrityksemme kotisivut ja niiden uudistaminenkin on tehty jo pariin otteeseen. Yhdessä toteutimme myös sijoittamisen maailmaan sijoittuvan e-kirjan. Toiminta on ollut koko ajan hyvin luotettavaa ja lupaukset on aina pidetty aikataulun mukaan. Luotettavuus ja laatu = kiitettävä! ”

Tapio Haavisto, toimitusjohtaja


Hoviapteekki, Jyväskylä

” Olemme olleet yhteistyössä eri apteekkien mainoskampanjoissa ja nettisivuprojekteissa jo yli 10 vuoden ajan. Yhteistyö on aina sujunut erinomaisen hyvin ja myös kiireessä asiat hoituu määräaikaan mennessä. Mainosmiehen visuaalista silmää ja mielikuvitusta löytyy ja siitä syntyy hyvännäköinen lopputulos! ”

Johanna Rautiainen, apteekkari


 

© Mainostoimisto Ad Alfred Oy